Ringen är av 935 Sterling silver. Längst ut på ringen sitter en CZ-sten, 3mm, som en hägring i fjärran 🙂 Klicka på ”Read more” för att granska ringen i detalj. Skriv gärna nåt i kommentarsfältet. Kolla gärna på mina övriga smycken: www.moesmycken.se

20

jan 2020

Fjäder

Fjädrar är i många kulturer ansedda att vara kraftfulla och vackra. De ingår i många högtidsdräkter och används i rituella sammanhang. Att hänga en fjäder av silver kan kanske, förutom att vara vacker, innebära en kraftkälla för bäraren? Smycket är tillverkat i 925 silver och är 60 mm långt. Vill du granska smycket så klickar du på ”Read more”. Då kan du vrida och vända på det och granska i

13

jan 2020

Glimt

Detta är silverstreck med en gnistrande CZ-glimt längst ner. Smycket är av 925 silver. 3×3 mm och 35 mm långt. Klicka på ”Read more” för att granska smycket.

13

jan 2020

Tromb

För att göra en kompis till min Twister så gjorde jag idag en Tromb. Materialet är 925 silver 4×4 mm, alltså samma dimensioner som i Twister. Smycket är 40 mm. Klicka på ”Read more” för att granska smycket.

13

jan 2020

X11

Ja, nu har vi ett nytt år och en ny stämpel. X11 är årets märke. Välkomna att kolla på min sida och det jag gör 🙂

26

dec 2019

Twister

Test av ett nytt fotoverktyg som gör det möjligt för betraktaren att snurra objektet 360 grader. Vad tycks?

12

dec 2019

Prova På

Har du funderat på hur det är att jobba med silver? Vill du känna glädjen i att ha tillverkat något själv som du kan ha på dig eller ge bort till någon? Eller kanske vill du kanske ge en kreativ present till någon du tycker om. Jag erbjuder en möjlighet att under min handledning tillverka ett enkelt halssmycke eller en ring. Kontakta mig för vidare detaljer.

Nu är en ny isolerad vägg uppe, så nu blir det bättre inomhusklimat i verkstaden. Golvet är på plats men saknar lite golvlister….. Två arbetsplatser tillgängliga. Första prova-på-kunden kommer på måndag. Välkommen Staffan:-)

Nu ska jag rusta för vintern. En ny vägg ska upp och ett nytt golv ska läggas. Jag siktar även på att ordna två arbetsplatser. Då är det möjligt att ge utrymme för att bjuda in en gäst till verkstaden. Kanske vill du bjuda din bästa vän på en dag vid städet? Present till någon som har längtat efter att känna på silversmidet genom att göra en ring eller halssmycke.

18

dec 2018

Webbsidan

Hej Som ni märker arbetar vi nu med webbsidan. Du får gärna höra av dig med synpunkter på hur du tycker det är att navigera på den. Är det någon information om smyckena som du saknar? Är läsbarheten på sidan OK? Håll ögonen öppna på kommande inslag och förändringar. På återseende Björn